Gottamentor.Com
Gottamentor.Com

Zaudētie kosmosa dalībnieki: kur viņi tagad ir?



Cast-ftr1

Tālu! Briesmas, vai Robinsons! Nometne, kulta klasika sci-fi TV oriģinālseriālsPazudis kosmosā(1965-1968) par astronautu pionieru grupu, kas sitās pa kosmosa nomalēm, bija mežonīgs brauciens. Sierīgāka kosmosa operas alternatīvaZvaigžņu pārgājiens(1966-1969), sērija būtībā bija brīvroku, tālu vērpta pasaka parŠveices ģimene Robinsone, Roberta Luisa Stīvensona klasiski izgaismotā dzija par kuģa avārijas jūrnieku. Bet tropu salas vietā profesors Džons Robinsons, viņa sieva Maurēna, viņu mazais dēls un divas meitas - kā arī vēl pāris un jakijs robots - ar savu kosmosa kuģi tika aizsūtīti šurp un garām visā loony pantā.Jupiters II,kas šķita vienmēr piesaistīts asteroīdu vētrām.

Jaunu skatītāju paaudzei, kuru aizrauj NASA, Apollo mēness misijas un laikmeta sacensības kosmosā,Pazudis kosmosānodrošināja tīru eskapismu - un tūlītēju TV saīsni uz izdomātām, futūristiskām atbildēm par to, kas tur varētu būt. Serio-komiksu ceļojumos Robinsoni sastapās ar visdažādākajām dīvainām un jocīgām citplanētiešu būtnēm - kalnu raganām, viltīgiem pirātiem, milzu ciklopiem, pērtiķu vistu, kosmosa vikingu, puisi burkānu kostīmā, motociklu bandas kopšana Piena ceļa tālākajā malā. Kooky, matinee filmas astro-piedzīvojums tiek pasniegts uz galvenā laika trauka,Pazudis kosmosābija kičīgs, mēms-jautrs, hammy studijas komplekts, tālu aizraujoši saviļņojumi ar acumirklīgu uzmudinājuma grūdienu, ļaujot auditorijai uzzināt, ka viss bija viens liels, galaktikas dumjš joks iekšā joks - komplektā ar viesu zvaigžņu kamejām . Ērglis-skatītāji šova trīs sezonās varēja pamanīt pulkvedi Klinku noHogana varoņi(Verners Klemperers), Lurch noAddamsu ģimene(Teds Kasidijs),Minsteri’Vectēvs (Al Lewis), veterāns aktieris Džons Karradīns, komiķis Volijs Kokss vai Arte Džonsons noSmejies, nosaucot tikai dažus. Katra nedēļa bija kā starpdimensiju kosmosa tārpu atveres atvēršana, kas pavēra visu TV zemi, un jūs nekad nezinājāt, kas izplūst uz ekrāna.

1998. gadā tapusi par spēlfilmu un pēc tam atsāknēta kā hīts Netflix sērija 2018. gadā, jaunākāPazudis kosmosātikko pabeidzis ražošanu trešajā sezonā ar galvenajiem spēlētājiem Maksvelu Dženkinsu, Molliju Pārkeri, Tobiju Stefensu, Teiloru Raselu, Mina Sundvolu un Pārkeru Poseju. Visos vēlākajos iemiesojumosPazudis kosmosākļuva tumšāks, nopietnāks un drūmāks, daudz dramatiskāks - un daudz mazāk jautrs. Oriģināls joprojām aizrauj, jo 1960. gadu revolucionāra, virzoša laika kapsula ir brīvprātīga, iesaldējama, rievotu cauruļu kosmosa fanka. Un oriģinālās sērijas aktieriem vienmēr būs vieta mūsu Kosmosa TV Slavas zālē.


Komandas sastāvs un komandaJupiters IIpēc citiem projektiemPazudis kosmosānolaidās 1968. gadā.

Noklikšķiniet zemāk, lai redzētu, kur Pazudis kosmosā cast tagad ir.


Pazudis kosmosā Lomās: Kur viņi tagad ir?

Angela Cartwright

Getty ImagesGetty Images

(Getty Images)



Angela Cartwright68 gadus vecajam (Penijam) iepriekš bija karjera šovbiznesāPazudis kosmosā, televīzijā spēlējot Denija Tomasa meitu LinduDenija Tomasa izstāde(1957-1964), un mazā Brigitta Von Trapp filmā Mūzikas skaņa (1965), par kuru viņa pati dziedāja. Bet pat pirms tam, 3 gadu vecumā, viņa jau bija debitējusi filmā, līdzās Polam Ņūmenam - ne mazāk - kā viņa varoņa meita filmāKāds šeit man patīk. Lielbritānijā dzimusī aktrise pēc tam parādījās vairākos TV šovosPazudis kosmosākā arī, ieskaitotMani trīs dēli,Ādams-12unMīlestības laiva, un viņa filmā spēlēja Terēzi MazcetiAiz Poseidona piedzīvojuma(1979) - kuru vadījaPazudis kosmosāproducents Irvins Alens. Un, ja jūs redzējāt Netflix atsāknēšanuPazudis kosmosā, jūs, visticamāk, redzējāt viņu otrajā sezonā kā Dr Smita māti. Aktrises Veronikas Kārtraitas (viņa bija Lamberta) mazā miziņaCitplanētietis), Kārtraita kopš pusaudzes ir bijusi fotografēšanas cienītāja, un savu profesionālo darbību viņa ir profesionāli sasniegusi kā pieauguša, publicējot vairākas grāmatas un atverot savu darbu galeriju.

Saistīts: Kas ir Lost in Space’s Angela Cartwright dara tagad?

Marks Godards

Pinterest / Getty ImagesPinterest / Getty Images

(Pinterest / Getty Images)


Marks Godards(lielais majors Dons Vests), 84 gadi, turpināja parādīties dažādos 70. un 80. gadu TV šovos, un viņam bija atkārtotas lomas ziepju operāsViena dzīve dzīvot,ĀrstiunVispārējā slimnīca. Šausmīgi skaists bijušais vidusskolas basketbola un beisbola zvaigzne ieguva savu pirmo aktiera darbu - lomu TV WesternDžonijs ringo- tikai pēc trim nedēļām Holivudā. Mūsdienu raķetes pioniera Roberta H. Godarda tāls brālēns, viņš galu galā pameta Holivudu un ieguva augstskolas specialitāti izglītība , 20 gadus pasniedzis savā dzimtajā Masačūsetsas štatā. (Viņš patiešām parādījās kamejā 1998. gada filmas atsāknēšanas laikā no TV šova, kas viņu padarīja slavenu.) Viņa 2009. gada memuāru nosaukums bija pietiekami piemērots,Uz kosmosu un atpakaļ.

Saistīts: Filmas sīkumi

Marta Kristena

Facebook / Getty Images

(Facebook / Getty Images)

Marta Kristena(vecākā meita Džūdija Robinsone), 75 gadus veca, pirms pārcelšanās uz Holivudu tika aizvesta no Norvēģijas bērnu nama, lai viņu adoptētu Mičiganas adoptētāji. Kad viņai tika piedāvāta pirmā loma, filmas nimfa kārdinātāja daļaLolita(1962), viņas vecāki to nepieļāva, un šī loma galu galā izpelnījās - un izraisīja slavu - jaunajai Sjū Lionai. Bet viņa jau agri sāka TV epizodēsAlfrēds Hičkoks piedāvā,Atstājiet to Bebru ziņāunMani trīs dēli. PēcPazudis kosmosā, viņa strādāja televīzijas reklāmās (veicot klipus Clairol, Doctor Pepper, Golden Graham, Diet Tab, Sony TV, Vaseline Intensīvās terapijas roku losjonu un Advil), daudzos citos TV šovos un teātrī un iekļuva filmāPludmales sega Bingo(1965) kā nāriņa Loreili. Šodien viņa uzstājas zinātniskās fantastikas kongresos. 2016. gadā viņa bija viena no daudzajām bijušo bērnu aktieru apvienībām, kuras izsolē bija iesaistījušās karjeras piemiņās, lai gūtu labumu no Holivudas organizācijas A A Minor Assessment, kas sniedz palīdzību dažiem nozares jaunākajiem māksliniekiem.


Jūnijs Lokharts

Pinterest / Getty Images

(Pinterest / Getty Images)

Jūnijs Lokharts(sieva un mamma Maureen Robinson), 95, bija citas neaizmirstamas TV lomasLassijaunApakšsvārku krustojums. Emmi un Toniju ieguvusī aktrise sāka savu darbību 1938. gadā, 8 gadu vecumā uzstājās (nekreditēta) kā Belinda Cratchit kopā ar saviem kinofilmas vecākiem biznesāZiemassvētku dziesma. Papildus divām zvaigznēm Holivudas Slavas alejā viņai ir arī NASA Izcila sabiedrības sasniegumu medaļa, kas turpina iedvesmot sabiedrības interesi par kosmosu, sākot arPazudis kosmosāun turpinot darboties kā brīvprātīgajam NASA un kosmosa programmas pārstāvim; viņa ir pirmā aktrise, kas jebkad saņēmusi godu. Man ir tik daudz draugu starp astronautu grupu, kas saka, ka skatāsPazudis kosmosākā mazi zēni lika viņiem zināt, ko viņi vēlas darīt, viņa saka. Ir pārsteidzoši zināt, ka tas iedvesmoja tik daudz cilvēku, bet tas ir jauki. Pēdējos gados viņa turpināja piedalīties TV šovos, tostarpLasvegasa,Aukstā lietaunDrū Kerijas šovs. Un viņa vienmēr būs televīzijas stilīgākā kosmosa mamma.

Saistīts: 100 labākās TV pārraides, kuras skatīties vietnē Netflix, kamēr notiek sociālā distancēšanās

Bils Māmijs

Getty Images

(Getty Images)


Bils Māmijs(dēls Vils Robinsons), 67 gadi, ir strādājis vairāk nekā 400 TV šovos; stāstīja vairāk nekā 50 A & E epizodesBiogrāfijasērija; izteica daudzus citus televīzijas un komerciālos projektus (tostarp Bud Ice, Farmers Insurance, Ford, Blockbuster, Twix, Oscar Meyer un McDonalds reklāmas vietas); ražots un rakstītsKosmosa pilis, Nickelodeon komēdiju sērija; uzrakstījis desmitiem dziesmu; izdeva vairākus solo mūzikas kompaktdiskus; un rakstīts Marvel Comics. Kā savdabīgā roka dueta Barnes un Barnes dalībnieks 70. gadu beigās viņš visā pasaulē ieguva kulta slavu ar dziesmu Fish Heads, kasRipojošs akmenscitēts kā Visu laiku populārāko videoklipu saraksts Nr. 57. (Mamija saka, ka zivis, kuras viņš un viņa partneris iegādājās Santomonikas tirgū - lai atrautu galvu visas dienas video uzņemšanai, radīja neaizmirstami nepatīkamu notikumu.) Viņš bija ražīgs pat kā bērnu zvaigzne, parādoties kā tiks trīs neaizmirstamās epizodēs. oriģinālakrēslas zona;Alfrēds Hičkoks piedāvā;Perijs Meisons;Bēglis; unAizrāvies- epizodē Junior Executive viņš spēlēja Darina Stīvensa pinti izmēra versiju. Un 1965. gada filmāMīļā Brigitte, viņš bija bērnu matemātikas ģēnijs ar traku simpātiju pret franču dzimumpoti Brigitu Bardo (spēlējot sevi). 2018. gadā viņš parādījās Netflix izmēģinājuma epizodēPazudis kosmosāatsāknējiet kā Dr. Z. Smits, godinot Džonatana Harisa tēlu oriģinālajā sērijā. Mamijas mūziku, grāmatas un citas piemiņas lietas varat pasūtīt vietnē billmumy.com.

Džonatans Hariss

Getty Images

(Getty Images)

Džonatans Hariss(Dr. Zaharijs Smits) 2002. gadā nomira 87 gadu vecumā no arteriālās asins recekļa. Aktiera varonis, kurš kļuva par TV ikonu kā divkosīgs, nervozs bezizejas doktors, Hariss ir dzimis Jonathan Charasuchin Bronksā krievu-ebreju imigrantu vecākiem. Apzinoties jidiša negadījumu, viņš bērnībā skatījās britu B filmas un radīja interesi par Brodveju. Šekspīrs , Latīņu un romantisks dzeja. Iegūstiet farmakoloģijas grādu Fordhamas universitātē un pirms nomainiet īsu brīdi aptiekās uzvārds uz Harisu un dodoties uz Holivudu, viņš turpināja piedalīties aptuveni 500 TV šovos, tostarpKrēslas zona,Bonanza(viņš spēlēja Čārlzu Dikensu!) unOzijas un Harijetas piedzīvojumi. Pēc tam, kadJupiters IIpiezemējies, viņš mācīja drāmu, un viens no viņa skolēniem bija darbības zvaigzne Čaks Noriss —Kas vienmēr Harrisu uzskaitīja, ka viņš iemācīja pareizu dikciju, noliecot pirkstus Norisa kaklā. (Macho-man aktieris - vislabāk pazīstams arVokers, Teksasas reindžersfranšīze,Delta spēksun citas filmas ar tādiem nosaukumiem kāVientuļais Vilks Makvade,Piespiedu atriebībaunAcs pret aci—Atzīmēja, ka Hariss bija vienīgā persona pasaulē, kurai viņš būtu ļāvis iebāzt pirkstus mutē.) Vēlākos gados Hariss sniedza balsis animācijas filmāmKļūdas dzīveunRotaļlietu stāsts II(viņš ir Geri, Apkopējs, kurš atjauno Vudiju).

Saistīts: Mēs ierindojām visas deviņas Kventina Tarantino filmas, ieskaitot Kādreiz ... Holivudā


Gajs Viljamss

Pinterest; Betmans / līdzautors

(Pinterest; Bettmann / līdzautors)

Gajs Viljamss(kosmosa tēvs Džons Robinsons) nomira 1989. gada aprīlī 65 gadu vecumā no smadzeņu aneirisma. Ņujorkas Mazās Itālijas nodaļā dzimis Armando Džozefs Katalano, kurš bija vecāks no Sicīlijas imigrantiem, Otrā pasaules kara laikā viņš strādāja par metinātāju un lidmašīnu detaļu inspektoru, pēc tam kļuva par laikrakstu un žurnālu modeli, pirms nomainīja vārdu uz Gaju Viljamsu un turpinot aktiera karjeru. Bet virkne daudzsološu otrā plāna lomu kara filmās, vesternos un policistu drāmās tika pārtraukta, kad viņš nokrita no zirga un tika aizvilkts kādus 200 jardus, nopietni ievainojot plecu. Kad viņš beidzot atgriezās aktiermākslā, četrus gadus vēlāk viņš iemācījās nožogot galveno lomu jaunajā Disneja sērijāLapsa, kā dupers maskēja, mousted muižnieks ar slepenu zobenu cīņas alter ego. Izrāde, liels hit, kas radīja divas filmas, noveda pie viņaPazudis kosmosāgalvenajā lomā lomu - un pēc tam uz aiziešanu pensijā Argentīnā, kur viņa kā spāņu zobenu cīnītāja El Zorro slava bija padarījusi viņu par superzvaigzni. Saskaņā ar viņa vēlmēm pēc nāves viņa ķermenis tika sadedzināts un pelni izkliedēti virs Klusā okeāna Malibu, Kalifornijas štatā.

Bobs Mejs

Pinterest; Foto: Ēriks Īsaks / FilmMagic)

(Pinterest; Erika Īsaka / FilmMagic foto)

Bobs Mejs (Robots) nomira 2009. gadā 70 gadu vecumā no sastrēguma sirds mazspējas. Kas parādījās visās 83 izrādes epizodēs, bet nekad netika redzēts? Tas būtu Maijs, kurš atradās Robota rekvizītu kostīmā (kura pārgalvoto balsi nodrošināja Diks Tufelds, kurš arī stāstīja sēriju). Mejs, veterāns aktieris, skatuves izpildītājs un režisors, piedalījās dažādās 1960. gadu filmās (Džerijs Lūiss Riekstu profesors ) un TV šovus ( Laika tunelis - viņš bija Adolfs Hitlers vienā epizodē) un uzstājās kā kaskadieris šovos 60. gados, ieskaitot Havaju acs , Stagecoach , Sērfs seši un 77 Saulrieta josla . Viņš dabūja darbu Pazudis kosmosā jo viņam gadījās iekļauties dobajā metāla un stikla šķiedras robotu balstā, un viņš to sauca par savām mājām prom no malas. Tehniķi pat aprīkoja robota iekšpusi ar pelnu trauku, lai Meja varētu paņemt cigaretes pauzes, neizlaižoties no smagnējā uzvalka, pēc tam atkal saspiežot.

Parādes dienas

Slavenību intervijas, receptes un veselības padomi tiek piegādāti jūsu iesūtnē. Epasta adrese Lūdzu ievadiet derīgu e-pasta adresi.Paldies, ka reģistrējāties! Lūdzu, pārbaudiet savu e-pastu, lai apstiprinātu savu abonementu.

Lost in Space Trivia viktorīna

Space Smarts

Pārbaudi savuPazudis kosmosāI.Q. ar šiem domātājiem par TV seriālu 1965.-1968.

1.Pazudis kosmosāradītājs Irvins Alens turpināja veidot un vadīt daudzus citus TV šovus un filmas. Kurš no šiem bijaviena no viņa filmām?

TO.Poseidona piedzīvojums

B.Milžu zeme

C.The Šveices ģimene Robinsone

D.Džeisons un argonauti

2. Kas nācās mazināt cieņu pret TV šova jaunākajiem skatītājiem?

A. Zinātniskais žargons

B. Skūpstu ainas

C. biedējoši kosmosa monstri

D. Kliedzoši komercdraudņi

3. Sākotnēji tika uzskatīts, ka šis aktieris spēlē gļēvu, prizisku bezpajumtnieku Dr Smitu.

A. Alans (M * A * S * H) Alda

B. Kerols (Visi ģimenē) O’Konors

C. Tonijs (Nepāra pāris) Rendals

D. Telly (Kojack) Savalas

4. Sākotnējais sērijas nosaukums bija…

TO. Kosmosa ģimene Robinsons

B.Aizlidini mani uz Mēnesi

C.Marooned!

D.Ceļš, izeja

5. Robota nosaukums bija…

A. Robijs

B. Ginters

C. PAL

D. Robots

6. Kā notikaJupiters IIpazust kosmosā?

A. Robots pieļāva navigācijas kļūdu.

B. Dr Smita pievienotais svars izmeta kuģi no kursa.

C. Kuģis lidoja caur meteoru dušu.

D. Vils un Penijs izšļakstījās uz instrumentu paneļa.

7. Gajam Viljamsam bija daudz citu filmu un TV lomu, tostarp šīs divas:

A. Vientuļais mežsargs un Tarzāns

B. Bena Kārtraita brāļadēlsBonanza, un Sinbads Jūrnieks

C. Zaļā sirene un Diks Treisijs

D. Herakuls un Džungļu Džordžs

8. Vienā epizodē Vils un Džūdija dzied pie ugunskura pie kādas populāras 1960. gadu dziesmas?

A. Nostājieties pie manis

B. Es gribu būt brīva

C. Sloop John B

D. Crimson un Clover

9. Kāds valdošais grāvējs bija 1998. gada filmas pārtaisījumsPazudis kosmosāatcelt troni no kases vietas Nr. 1?

TO.Titāniks

B.Glābjot ierindnieku Raienu

C.Rotaļlietu stāsts 2

D. Zvaigžņu kari I sērija: fantoma draudi

10. KoDraugiTV zvaigzne parādījās 1998. gadāPazudis kosmosāfilma?

A. Metjū Perijs

B. Liza Kudrova

C. Deivids Švimers

D. Mets Leblāns

Atbildes : 1.D, 2.B, 3.B., 4.A., 5.D, 6.B, 7.B, 8.C, 9.A., 10.D

Vēlas vairāk sīkumi jautājumi ? Izmēģiniet mūsu Popkultūras sīkumi un Birojs sīkumi.